Old Ni-js  Boeken? 

mail: info@oldni-js.com ,

 Graag Whatsapp naar: +31 625103996 (Brigitte)

of vul het contactformulier in. 


Samenstelling:
Drums en zang: Han Mali
Bas en zang: Willem Terhorst
Gitaar, Accordeon, mondharmonica en zang: Jan Kolkman
Gitaar en zang: Ferdi Joly

Samen zijn ze goed voor 160 jaar ervaring.
Old Ni-js bestaat namelijk uit de generatie muzikanten die in de jaren zeventig fungeerde als de uitvinders van de nederpop. En de heren mogen dan intussen alles al hebben meegemaakt, de liefde voor de muziek leeft nog altijd volop. Voor de toekomst hebben ze volop ambities.
Blitz Wending, Puddingh, de Heinoos,de Knasters, Boh Foi Toch en Normaal. Een tijdperk waarin volop werd geëxperimenteerd met muziek en professionele geluidsapparatuur eigenlijk nog niet eens bestond. 
Tot op de dag van vandaag zijn de heren echter nog altijd volop actief in diverse bands. In 2004 begonnen ze samen Old Ni-js.
Aanvankelijk vooral om de gaten in te vullen van de touragenda’s van de diverse bands, waarin ze op dat moment speelden. Ze kregen zulke enthousiaste reacties dat ze besloten om het wat structureler aan te pakken. Aanvankelijk opereerde Old Ni-js als trio, maar later kwam er versterking bij in de persoon van Gerard de Braconier,nu opgevolgd door Jan Kolkman. Het was een aanwinst. De muziek werd completer en er ontstond meer ruimte.
Gezien de muzikale achtergrond, zullen er bekende nummers de revue passeren van onder meer Boh Foi Toch en Normaal.