livestream 27 juni met evt vip gasten (0 Reactie :)

(geplaatst door: brigitte)

11-05-2020@14:41:40

**Old Ni-js komt op zaterdag 27 juni voor een zeer exclusief optreden naar Het Kleinste Podium van Twente.**
**En vanuit de hele wereld kun je er online bij zijn...**
Vanwege de corona maatregelen zijn voorlopig ook bijna al hun optredens afgelast, maar ze willen wel graag optreden.
Speciaal voor De Cactus een "Worldwide en toch digbie" super exclusief akoestisch concert!

**We mogen nog geen publiek toelaten, maar voor slechts €15,- per ticket kun je met vrienden, familie en andere anhangers mee genieten.
Als je een ticket hebt gekocht via www.decactus.nl krijg je een uur voor aanvang een e-mail met de link en/of wachtwoord. Daarmee kun je vanuit je woonkamer, camping, mancave, keet of waar je maar internet hebt met z'n allen (corona proof) meegenieten. Daarvoor heb je maar 1 ticket nodig en je steunt daarmee wel de muzikanten, de technici en De Cactus. Indien we wel weer publiek toe mogen laten ontvangen ticketkopers als eerste bericht!**

**De Cactus Worldwide en toch digbie:**
Geen festivals, geen horeca; het is stil op straat. In deze tijd van lege en gesloten podia gingen GroofZ en De Cactus op zoek naar mogelijjkheden om daar verandering in aan te brengen.
GroofZ is een video/fotografiebedrijf uit Twente, gespecialiseerd in het vastleggen van muziek op alle mogelijke manieren. De Cactus is het bekende muziekcafé te Hengelo a.k.a. ‘Het Kleinste Podium van Twente’.
De volle agenda van De Cactus en de creativiteit van GroofZ hebben geleid tot een bijzonder project. Diverse optredens zullen full-coverage te bewonderen zijn. GroofZ draagt zorg voor een registratie met meerdere camera’s, geregisseerd vanuit een wagen voor het café. De beelden zullen éénmalig tegen betaling worden aangeboden via een afgesloten stream op de vernieuwde website van ‘De Cactus’.


 

reactie

Geef een reactie op livestream 27 juni met evt vip gasten

smilie smilie smilie smilie smilie smilie smilie smilie smilie smilie smilie smilie smilie smilie